werkwijze zanglessen

P1000402

 

 

Het repertoire kan uiteenlopen van pop, jazz en soul naargelang je wens. Of je nu een beginner bent of een meer ervaren zanger maakt niet uit, het doel is om met de zanglessen je stemgeluid en techniek naar een hoger niveau te brengen. Aan het begin van de zangles zullen inzing-oefeningen ervoor zorgen dat je met voldoende ondersteuning je favoriete nummers kunt leren zingen. Dit alles in een relaxte sfeer zonder stress!

Elke stem is uniek;  ik bedenk de zang-oefeningen waarvan ik denk dat ze op dat moment voor jouw stem nodig zijn. Ook gericht naar het nummer waar je op dat moment mee bezig bent.

Het is handig om de zang-oefeningen of zelfs de hele zangles op te nemen; óf op je eigen telefoon óf ik neem het voor je op. Ik stuur het je toe via app of mail. Zo kan je thuis alles nog eens rustig doornemen en oefenen.

Wanneer je nog niet precies weet wat voor repertoire je wilt zingen zal ik je natuurlijk ook daarbij helpen en ondersteunen.

Tijdens de zanglessen let ik op timing en hoe de techniek te verbeteren waar nodig, maar het aller belangrijkste is dat je tijdens dit alles plezier hebt in het zingen!

Wanneer je meer verdieping wilt kunnen we ook werken aan presentatie en hoe de microfoon te gebruiken.

Wil je mij snel spreken bel dan naar 06-44580334 of mail naar info@zangproeverij.nl